BEPRÖVAD KVALITET FRÅN SOLARLUX

Stockholms Glasterrass AB säljer, monterar och utvecklar glastak, inglasningar, uterum och vinterträdgårdar. Som återförsäljare av Solarlux produkter ser vi till att du som kund får en optimal skräddarsydd produkt som håller hög kvalitet. Solarlux tak och inglasningar är i särklass bäst gällande täthet (tryck, sug och vatten). Allt skräddarsys i fabrik till premiumprodukter som tål att jämföras.
IMG_20220218_135404

Showroom

Välkommen till vårat showroom. Här har vi ett komplett uterum samt att par olika vikväggar och glastak samt skiljeväggar i glas. Vi har öppet fredagar kl 10-16. Om du inte kan komma just under denna tid så boka genom att ringa 08 500 212 16 eller maila info@glasterrass.se.

ISO 9001

Kiwa erbjuder kontroll-, verifierings- och certifieringstjänster. Kiwa certifierar Solarlux i enlighet med ISO 9001, samt ISO 14001 sedan 2010. Denna standard för kvalitetsledning beskriver vilka krav som ställs på ett företag för att uppfylla en viss kvalitetsstandard.

DIN EN 1090 Zertifizierung

Sedan den 1. Juli 2014 är certifiering enligt DIN EN 1090 ett måste för alla europeiska producenter inom området för vinterträdgårdar. Detta som verifiering av en fungerande tillverkningskontroll: Alla viktiga processer från uppmätning, leverantörskvalitet och produktion granskas och utvärderas vid bedömningen. Genom ständig intern kontroll kan Solarlux garantera att produkterna i alla avseenden överensstämmer med och möter de höga krav, som fastställts.