BEPRÖVAD KVALITET FRÅN SOLARLUX

Stockholms Glasterrass AB är ett företag som specialiserat sig på att skapa eleganta och funktionella uterum samt glasterrasser för både privat- och företagskunder i Stockholm och omnejd. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, som inkluderar uterum, vinterträdgårdar, glastak, vikdörrar samt en mängd olika glaspartier och andra arkitektoniska lösningar för att förbättra utomhusmiljön.
Med hög kvalitet, design och service som prioriteringar strävar Stockholms Glasterrass AB efter att skapa unika utomhusutrymmen som passar kundernas individuella behov och önskemål. Genom att erbjuda personlig service och expertis i kombination med innovativa lösningar har företaget etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.
Uterum

Showroom

Välkomna till vårt showroom där vi presenterar flera kompletta uterum samt vikväggar och skiljeväggar i glas. Besök oss under våra öppettider: tisdag till torsdag 10-17, fredag 10-15 och lördag 11-15. För att säkerställa personlig service kan du även boka tid på 0850021216 eller via kontakt@glasterrass.se.

ISO 9001

Kiwa erbjuder kontroll-, verifierings- och certifieringstjänster. Kiwa certifierar Solarlux i enlighet med ISO 9001, samt ISO 14001 sedan 2010. Denna standard för kvalitetsledning beskriver vilka krav som ställs på ett företag för att uppfylla en viss kvalitetsstandard.

DIN EN 1090 Zertifizierung

Sedan den 1. Juli 2014 är certifiering enligt DIN EN 1090 ett måste för alla europeiska producenter inom området för vinterträdgårdar. Detta som verifiering av en fungerande tillverkningskontroll: Alla viktiga processer från uppmätning, leverantörskvalitet och produktion granskas och utvärderas vid bedömningen. Genom ständig intern kontroll kan Solarlux garantera att produkterna i alla avseenden överensstämmer med och möter de höga krav, som fastställts.