Bästa kund.


Vi följer noggrant riktlinjer från svenska myndigheter angående Coronaviruset. Vi håller öppet som vanligt, och agerar snabbt om direktiven ändras. Vi har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att förebygga smittspridning i våra arbetsplatser, lokaler, hos personal och bland våra medarbetare. Bland annat genom utökad städning, handsprit och riktlinjer kring hygien och att den som känner minsta symptom ska stanna hemma.

Vi finns alltid tillgängliga via telefon, e-post samt hemsidan. Här på vår hemsida finns massvis med bilder och information, det som saknas ordnar vi fram åt dig. Med vårt planeringsverktyg kan vi återskapa dina idéer i 3D.

Har du frågor eller vill ha råd är du alltid välkommen att ringa oss på 08 500 212 16 under våra öppettider. Du kan också skicka mejl på kontakt@glasterrass.se

På grund av rådande situation med Coronaviruset ber vi dig som kund att vidta följande åtgärder innan ett besök jos oss:
• Sprita händerna, gärna innan du kommer till vårat showroom - annars har vi handsprit till ditt förfogande.
• Om du känner dig förkyld – avstå besöket, ring eller mejla oss istället! Du är såklart hjärtligt välkommen när du är symptomfri igen.

I omsorg om våra anställda ber vi också om ursäkt för att vi inte hälsar med ett handslag tills vidare. Vi ber er också acceptera att vi i nuläget håller lite extra avstånd i kundsamtalen.

Just nu är det viktigt att se framåt, hålla sig frisk och vara optimistisk. Beställningar leveranser sker utan förändringar i nuläget.

Ta hand om varandra!

Bästa hälsningar från oss på Stockholms Glasterrass.