BEPRÖVAD KVALITET FRÅN SOLARLUX

Stockholms Glasterrass AB säljer, monterar och utvecklar glastak, inglasningar, uterum och vinterträdgårdar. Som återförsäljare av Solarlux produkter ser vi till att slutkund får en optimal skräddarsydd produkt som håller hög kvalitet. Solarlux tak och inglasningar är i särklass bäst gällande täthet (tryck, sug och vatten). Allt skräddarsys i fabrik till premiumprodukter som tål att jämföras.
IMG_20190417_103816

Showroom

Besök gärna vårat showroom på Skyttbrinksvägen 27 i Tumba. Här har vi ett komplett uterum med glastak och vikdörrar. Vi är inte alltid på plats,så kontakta oss innan du kommer så ses vi!

Vi har även ett varmt uterum hos Fastighetsbyrån i Tumba som fungerar som showroom. Välkomna in!

ISO 9001

Kiwa erbjuder kontroll-, verifierings- och certifieringstjänster. Kiwa certifierar Solarlux i enlighet med ISO 9001, samt ISO 14001 sedan 2010. Denna standard för kvalitetsledning beskriver vilka krav som ställs på ett företag för att uppfylla en viss kvalitetsstandard.

DIN EN 1090 Zertifizierung

Sedan den 1. Juli 2014 är certifiering enligt DIN EN 1090 ett måste för alla europeiska producenter inom området för vinterträdgårdar. Detta som verifiering av en fungerande tillverkningskontroll: Alla viktiga processer från uppmätning, leverantörskvalitet och produktion granskas och utvärderas vid bedömningen. Genom ständig intern kontroll kan Solarlux garantera att produkterna i alla avseenden överensstämmer med och möter de höga krav, som fastställts.